Tentang kita

Taaccess Euroasia Trading adalah sebuah syarikat perdagangan terkemuka Afrika Selatan khusus dalam penjualan, pengeluaran, borong, sumber dan perdagangan produk makanan, minuman, kuih-muih dan banyak lagi. Firma kami mematuhi sepenuhnya piawaian sistem pengurusan perusahaan moden. Kami berusaha untuk menyatukan pasaran lama dan menembusi yang baru dengan kualiti tinggi, komoditi harga yang lebih baik dan perkhidmatan yang cemerlang.

Penghantaran & Penghantaran

Kami mempunyai armada kita sendiri yang terdiri daripada berpuluh-puluh trak moden. Lebih-lebih lagi, kami bekerjasama dengan syarikat penerbangan utama dan kurier, yang menawarkan perkhidmatan logistik pada tahap tertinggi. Kami sentiasa mencari penyelesaian yang lebih baik, untuk memastikan kepuasan pelanggan kami. Kami menggunakan beberapa syarikat perkapalan tetapi terutamanya MAERSK, MSC atau CGA CGM. Bergantung kepada jadual perkapalan, kami boleh menggunakan syarikat perkapalan lain.

Misi Kami

Untuk mempromosikan kejayaan rakan kongsi perniagaan kami dengan mencari penyelesaian terbaik dalam pertanyaan carian dan penyerahan barang-barang "ke pintu" Klien di bawah harga kompetitif. Organisasi penghantaran ke seluruh dunia mengikut kehendak pelanggan Kesedaran formaliti kastam Pakej dokumen penuh: invois, senarai pembungkusan, sijil asal, sijil kualiti, dokumen yang disahkan oleh Dewan Perdagangan ZA.

Di Taaccess Euroasia Trading, kami bangga dengan perkhidmatan & produk yang berkualiti

Koleksi Lanjutan kami di stok sedia untuk dihantar!

Serbuk Susu Formula Bayi

Serbuk Susu Formula Bayi, Pengedar Susu Bayi Bayi, Beli Susu Formula Bayi. Pembekal Susu Formula Bayi, Pengeksport Serbuk Susu Bayi, Confectionery Chocolate Wholesale. Air Galian, Air Spring Semulajadi Evian, FIJI Air Artesian Alam, Pembekal Air Mineral. Pembekal gula halus, gula putih halus, gula berkualiti tinggi, pengeluar gula dan pengeksport, ICUMSA 45 gula pengeksport

EURO ASIA Import-Export GmbH adalah syarikat perdagangan Eropah yang terkemuka. Khusus dalam jualan, pengeluaran, borong, sumber dan perdagangan produk makanan bayi, minuman dan kuih.

Sektor makanan kami terdiri daripada kilang-kilang dari;

Wonka Bar, Cadbury Chocolate Chocolate, Ferrero Rocher Chocolate, Kitkat, Bounty, Snickers, Ferrero Nutella, Nestle Quality Street, Malteser, Kinder Joy

Sektor minuman kami termasuk

Air Galian Asli, Minuman Tenaga dan Jus Buah

Julat pruduct tenusu kami;

Susu Dewasa, Bayi & Kanak-kanak
Peak Dry Whole Milk Rich & Creamy 2500g, Nestle Nido Instant Dry Whole Milk Powder, Nido 3 Plus Powder Susu, Nestle NIDO Kinder Powdered Milk Beverage, Peak Instant Full-Cream Dry Whole Milk Powder, Nestle Nido Milk Powder, Aptamil Anti-Reflux Milk Serbuk 900G, Susu Lapar Sapi Lembu Dan Gerbang 900G, Aptamil, Susu Tumbuh 2+ Tahun 800G, Susu Bayi Pertama Aptamil Profutura 800G, Susu Balita Sma Pro 1-3Yr 800G, Bayi Organik Hipp Susu 800G, Susu Ikut Sma Pro 6Mth + 800G, Susu dan Pintu 3 Susu Pembesaran 1

Gula halus dari Belgium, Brazil dan Thailand

Pembekal Gula Halus dari Brazil, Belgium & Thailand.
Borong Gula Putih Kristal, Gula-Gula Bersih Putih, Gula Serbuk, Gula Tebu mentah, Gula Coklat, Gula Putih Granulated, Icumsa 45 Sugar Rbu, Tebu gula icumsa 100

Tenusu Untuk Industri

Serbuk Susu Krim Penuh, 25 KG (26% Fat), Sweet Cream Butter 82%, Serbuk Susu Skim, 25KG (0% Fat), Lactic Butter 82%, Serbuk Susu Krim Penuh 28% 25% Fat), Serbuk Whey Demineralised, 28KG

Sebagai sebuah syarikat perdagangan yang bersambung,
Kami mencari dan membekalkan pelbagai produk lain berdasarkan permintaan pelanggan yang konsisten untuk rantai yang dipercayai & boleh dipercayai mulai dari:

Ayam beku, Sirip Hiu Kering, Produk tenusu & banyak lagi.

Firma kami mematuhi sepenuhnya piawaian sistem pengurusan perusahaan ....... Kami menawarkan pelbagai perkhidmatan perundingan import / eksport, dan akan membangunkan pelan yang menggabungkan aspek-aspek penting dalam perniagaan kami untuk memberi manfaat terbaik kepada anda.
Produk kami telah dieksport ke Amerika Utara & Selatan, Eropah, Afrika, Timur Tengah dan bahagian-bahagian lain di dunia.
Kami berusaha untuk menyatukan pasaran lama dan menembusi yang baru dengan kualiti tinggi kami. Komoditi harga yang lebih baik dan perkhidmatan yang cemerlang.

X