Babagan awake dhewe

Taaccess Euroasia Trading minangka perusahaan dagang Afrika Kidul sing khusus ing penjual merek, produksi, grosir, sumber daya lan perdagangan panganan, omben-omben, confectionery lan liya-liyane. Teteg tenan kita tundhuk karo standar manajemen sistem perusahaan modern. Kita usaha kanggo nggabungake pasar lawas lan nembus anyar karo komoditas rega, kualitas lan layanan sing apik.

Shipping & Delivery

Kita duwe armada dhewe sing dumadi saka puluhan truk modern. Kajaba iku, kita kerja sama karo operator utama lan perusahaan kurir, sing nawakake layanan logistik ing tingkat paling dhuwur. Kita terus-terusan golek solusi sing luwih apik, kanggo njamin kepuasan para pelanggan. Kita nggunakake macem-macem perusahaan pengiriman nanging utamane MAERSK, MSC utawa CGA CGM. Gumantung saka jadwal pengiriman, kita bisa nggunakake perusahaan pengiriman liyane.

Mission kita

Kanggo ningkatake sukses bisnis mitra kita kanthi nemokake solusi sing paling apik kanggo pitakonan telusuran lan pangiriman barang "menyang lawang" Klien ing rega regane. Organisasi kiriman ing saindenging jagad miturut kekarepan klien Wujud formal formalitas paket lengkap dokumen: invoice, daftar kemasan, sertifikat asal, sertifikat kualitas, dokumen sing dilaporake dening ZA Chamber of Trade.

Ing Dagang Taaccess Euroasia, We bangga awake dhewe ing layanan & produk kualitas

Koleksi Lengkap Kita ing Simpenan siap dikirim!

Woh Susu Formula Bayi

Woh Susu Formula Bayi, Distributor Susu Formula Bayi, Tuku Susu Formula Bayi. Pembekal Susu Formula Bayi, Ekspor, Bubuk Susu Bayi, Konfigurasi Chocolate Grosir. Banyu Mineral, Banyu Musim Panas Alam Evian, Banyu Artesian Alam FIJI, Pembekal Banyu Mineral. Pemasok Gula sing Nyaring, Gula sing Dirapi Putih, Gula sing Dirampung Gula, Produsen gula lan Eksportir, ICUMSA 45 Ekspor Gula

EURO ASIA Import-Export GmbH minangka perusahaan dagang Eropa ing ndhuwur. Spesialisasi ing adol merek, produksi, grosir, sumber lan perdagangan prodhuksi panganan bayi, minuman lan confectionery.

Sektor panganan kita dumadi saka confectioneries saka;

Wonka Bar, Coklat Susu Cadbury, Coklat Ferrero Rocher, Kitkat, Bounty, Snickers, Ferrero Nutella, Jalan Kualitas Nestle, Malteser, Kinder Joy

Sektor minuman kita kalebu

Banyu Mineral Alam, Ngombe Energi lan Jus Woh

Macem-macem pruduk susu kita;

Susu, Bayi & bocah cilik
Susu Kasar Susu Puncak Lengkap & Krim Bunder 2500g, Bubuk Susu Kencan Segera Norto, Susu Susu Nido 3 Plus, Susu Bubuk Susu NIDO, Bubuk Susu NIDO, Powder Susu Puncak Lengkap Lengkap Lengkap, Susu Susu Nido, Susu Susu Nido, Aptamil Anti-Reflux Powder 900G, Pedhang Susu Luwe lan Gapura 900G, Aptamil, Tanduran Susu 2+ Taun 800G, Susu Bayi Aptamil Profutura 800G, Susu Babi Sma Pro 1-3Yr 800G, Bayi Organik Hipp Susu 800G, Sma Pro Susu Susu 6Mth + 800G, Sapi Lan Gerbang 3 Nggawe Susu 1

Gula sing Nyaring saka Belgia, Brazil lan Thailand

Pemasok Gula sing Nyaring saka Brasil, Belgia & Thailand.
Grosir Gula Putih Kristal, Gula sing Bawang Putih, Gula Bubuk, Gula Minyak Mentah, Gula Coklat, Gula Putih Granulated, Icumsa 45 Gula Rbu, Gula gula ic 100

Biasa Kanggo Industri

Bubuk Susu Krim Lengkap, 25 KG (26% Lemak), Butter Krim Manis 82%, Powder Susu Skimmed, 25KG (Lemak 0%), Powder Lactic 82%, Powder Susu Lengkap Lengkap 28%, Powder Susu Lengkap Lemak, 25KG ( 28% Lemu), Bubuk Whey Demineralised, 25KG

Minangka perusahaan dagang sing duwe hubungan,
Kita sumber lan nyediakake macem-macem campuran produk liyane adhedhasar panjaluk konsisten pelanggan kanggo rantai sing bisa dipercaya lan dipercaya wiwit:

Ayam beku, Fins Shark Fried, produk susu & liyane.

Teteg tenan kita tundhuk karo standar manajemen sistem perusahaan modern …… .Kami nawakake macem-macem layanan konsultasi impor / ekspor, lan bakal nggawe rencana nggabungake aspek-aspek sing penting kanggo bisnis kanggo entuk manfaat kanggo sampeyan.
Produk kita wis diekspor menyang Amérika Lor lan Kidul, Eropa, Afrika, Timur Tengah lan bagean liyane ing Globe.
Kita usaha nggabungake pasar lawas lan nembus sing anyar kanthi kualitas dhuwur. Komoditas rega sing luwih apik lan layanan sing pinunjul.

X